Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση των προϊόντων μας!
Η εταιρεία Unimac αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών πλυντηρίων παγκοσμίως! Μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την κορυφαία ελληνική εταιρεία Prima Optis, διαθέτει τα ποιοτικά προϊόντα της στην ελληνική αγορά με τεράστια επιτυχία! Γνωρίστε σήμερα την πιο ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών πλυντηρίων, στεγνωτηρίων, σιδερωτηρίων στην αγορά!

Πολύστροφα

Η νέα γενιά πολύστροφων πλυντηρίων της Unimac ήρθε για να αλλάξει ότι γνωρίζατε για το επαγγελματικό πλύσιμο του ιματισμού. Ταχύτεροι χρόνοι, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικών και ασύγκριτη ανθεκτικότητα είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά των νέων UY

Βιομηχανικού τύπου

Η σειρά βιομηχανικών πλυντηρίων UW διακρίνεται για τις αξεπέραστες επιδόσεις της και την ασυναγώνιστη ανθεκτικότητά της. Εφοδιασμένα με το σύστημα OPTispray και το computer UniLinc διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες προγραμματισμού και ελέγχου, ενώ παράλληλα διατηρούν πλήρη στατιστικά στοιχεία και αναφορές λειτουργίας, μέσω του μοναδικού συστήματος TotalVue.

Στεγνωτήρια

Τα στεγνωτήρια της Unimac είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα συστήματα, ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα του ιματισμού, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την καταπόνηση και το τσαλάκωμα, επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής των ρούχων κατά 20-25%!!!

Σιδερωτήρια μέσης παραγωγής (40-70 kg/h)

Κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, τα σιδερωτήρια FCU της Unimac-Alliance δε σιδερώνουν απλά τον ιματισμό σας. Τον στεγνώνουν απευθείας από πολύστροφο πλυντήριο, χωρίς την προηγούμενη μεσολάβηση στεγνωτηρίου! Τα σιδερωτήρια e της GMP διαθέτουν Inverter, ύφασμα Nomex και ρυθμιστή θερμοκρασίας και ταχύτητας για αυτό και θεωρούνται τα καλύτερα και πιο πλούσια εξοπλισμένα σιδερωτήρια της αγοράς!

Σιδερωτήρια μεγάλης παραγωγής (80-145 kg/h)

Τα σιδερωτήρια της  συγκεκριμένης κατηγορίας, παρέχουν μεγάλη παραγωγική ικανότητα και μέγιστη αντοχή στο χρόνο, ενώ συνδυάζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και ανθρώπινου δυναμικού.

Σιδερωτικοί κύλινδροι

Οι σιδερωτικοί κύλινδροι βιομηχανικής κατασκευής είναι κατασκευασμένοι για συνεχή και απροβλημάτιστη χρήση. Είναι εφοδιασμένοι με τα τελειότερα συστήματα ελέγχου, ενώ τα υψηλής ποιότητας υλικά τους εγγυώνται τέλειο και αποτελεσματικό σιδέρωμα για κάθε κατηγορία ιματισμού.

Βρήκατε αυτό πού ψάχνετε ή χρειάζεστε τη βοήθεια του εξειδικευμένου μας προσωπικού; Εναλλακτικά, επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα για περισσότερες αναζητήσεις!