Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Prima Optis ιδρύθηκε το 2012 από μία ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν το όραμα να δημιουργήσουν μία εταιρεία εντελώς διαφορετική από τις υφιστάμενες στο χώρο των επαγγελματικών πλυντηρίων.

Η δυναμική μάλιστα που απέκτησε η Prima Optis από τα πρώτα της βήματα κι όλας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε έφτασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο της και σίγουρα η πιο καινοτόμος.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών πλυντηρίων παγκοσμίως, άμεσα και χωρίς κανένα δισταγμό, εμπιστεύθηκαν την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους για την ελληνική αγορά στην Prima Optis, ενώ ταυτόχρονα πολλά από τα διασημότερα ξενοδοχεία της χώρας μας επέλεξαν την Prima Optis για τον επαγγελματικό πλυντικό εξοπλισμό τους.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η φιλοσοφία που διαπνέει την Prima Optis είναι καθαρά πελατοκεντρική, ενώ η βασική αρχή που διέπει τη δομή της εταιρείας, κάθετα και οριζόντια, είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Βασικότερη διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου, αποτελεί η νοοτροπία της εταιρείας, σύμφωνα με την οποία δεν πουλάμε απλά προϊόντα στους πελάτες μας, αλλά αντιθέτως προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που ξεκινάει από την εκδήλωση της απλής επιθυμίας του πελάτη για απόκτηση εξοπλισμού και καταλήγει στην σύναψη μίας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας, πάντοτε με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη μας.

Η εξειδίκευση σε αυτό που κάνουμε, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας, η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών μας και η ευελιξία, που μας διακατέχει, αποτελούν λίγους μόνο από τους πολλούς λόγους, για τους οποίους η Prima Optis έχει ξεχωρίσει και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ PRIMA OPTIS

Στην Prima Optis πραγματικά πιστεύουμε πως η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, για τον οποίο ψάχνουμε συνεχώς για νέους συνεργάτες, τόσο για το τεχνικό μας τμήμα, όσο και για το τμήμα πωλήσεων και γραμματειακής υποστήριξης. Αν επιθυμείτε να αποτελέσετε μέλος της ομάδας μας, είτε ως εσωτερικός είτε ως εξωτερικός συνεργάτης, μη διστάσετε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας.

Οι Πελάτες μας

Ζητήστε προσφορά