Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία Prima Optis παρέχει μία σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο μελέτης, σχεδιασμού και υλοποίησης του κάθε project. Επανδρωμένη με στελέχη, τα οποία διαθέτουν πλούσια εμπειρία στο χώρο των επαγγελματικών πλυντηρίων, είναι σε θέση να εγγυηθεί την άριστη λειτουργία και υλοποίηση κάθε project, μικρού ή μεγάλου.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην οργάνωση και λειτουργία του τμήματος after-sales support, το οποίο ως σκοπό έχει την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, η Prima Optis παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες :

Πλήρη τεχνική κάλυψη των πελατών της σε όλη την Ελλάδα

Το δίκτυο των αντιπροσώπων μας με την διαρκή υποστήριξη του τεχνικού μας τμήματος, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

Stock ανταλλακτικών

Στην Prima Optis γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες μας η άμεση επίλυση των τυχόν προβλημάτων. Για αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να διαθέτουμε όλα σχεδόν τα ανταλλακτικά των μηχανημάτων μας σε stock

Πλήρη μελέτη και σχεδιασμό πλυντικών μονάδων

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας και του σχεδιασμού του κάθε project, καθώς γνωρίζουμε πως η επιτυχής έκβασή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή μελέτη. Γι’ αυτό το λόγο προβαίνουμε σε λεπτομερείς οικονομοτεχνικές μελέτες και επιτόπιες μετρήσεις, ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρουμε στους πελάτες μας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμβουλευτικές χρηματοοικονομικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες

Στην Prima Optis δεν πουλάμε απλά μηχανήματα. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ολόκληρο πλαίσιο υπηρεσιών, μέρος του οποίου είναι και οι χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ώστε αφενός μεν οι πελάτες μας να βεβαιωθούν για την επιτυχία του εγχειρήματός τους και αφετέρου δε να βοηθηθούν χρηματοοικονομικά, ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια της επένδυσης.

Λειτουργία “one stop-shop” για την ταχύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των πελατών

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως, πολύ συχνά, το κομμάτι των επαγγελματικών πλυντηρίων αποτελεί ένα μικρό μόνο μέρος μίας ευρύτερης, σαφώς μεγαλύτερης επένδυσης, π.χ. κατασκευή μίας νέας ξενοδοχειακής μονάδας. Στόχος μας είναι να απαλλάξουμε τους πελάτες μας από περιττές διαδικασίες και να εξοικονομήσουμε για λογαριασμό τους, όχι μόνο χρήματα, αλλά και πολύτιμο χρόνο!

Συμβόλαια προληπτικής συντήρησης χαμηλού κόστους

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η πρόληψη αποτελεί το σημαντικότερο σύμμαχο των μηχανημάτων μας. Για αυτό το λόγο, συνάπτουμε συμβόλαια προληπτικής συντήρησης με τους πελάτες μας, ώστε να εξασφαλίζουμε τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία του εξοπλισμού που προσφέρουμε.

Πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα μηχανήματα στον κόσμο! Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα κατασκευής τους και για αυτό το λόγο είμαστε, ίσως, οι μόνοι στην αγορά που μπορούμε να προσφέρουμε τόσο εκτεταμένα προγράμματα εγγυήσεων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ